Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës në ditët në vijim – Lajmi.net
Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës në ditët në vijim
Autori: Lajmi.net Ekonomi 16:56, 19 May 2017
KEDS, ka njoftuar se me datë 22 dhe 23 maj do të këtë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona për shakë të punimeve.

Njoftimi i KEDS:


 Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 22.05.2017 në NS 35/10kV Koliq do të shkyçet:

Dalja 10 kV Keqekoll-Hajkobillë (Kodi: 14016004)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keçekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivode.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit në TSSH.

 

2.

Më 22.05.2017 në NS 35/10kV Mazgit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Brezhnica (Kodi:15019009)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Breznicë, Kozaricë dhe Barilevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në Lp 10 kV.

 

3.

 22 05.2017 në NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

  • Dalja 10  kV Lumi i Madh ( Kodi: 15019006) prej orës 10:00deri në ora 15:30.  

   

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë) dhe Prilluzha.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

 

4.

Më 22.05.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Premontimi i shtyllave në Lp 10 kV.

 

5.

Më 22.05.2017 në NS 220/35/10 kV Prishtina  3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (Kodi: 12000001) prej orës 09:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

pjesërisht, fshatrat: Xhemail Ibishi 4/1 (Hani i Dilit), Xhemail Ibishi 4/2,Xhemail Ibishi 2.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i kokave kabllovike në TS Xhemajl Ibishi 2.

 

Më 23.05.2017 në NS 35/10kV Koliq do të shkyçet:

Dalja 10 kV Grashticë-Radashec (Kodi: 114016001)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keçekolleë Prapashticë, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit në TSSH.

7.

Më 23.05.2017 në NS 35/10kV Mazgit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lumi i madh (Kodi: 15019006)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në Lp 10 kV.

8.

Më 23.05.2017 në NS 35/10kV Mazgit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Plemetini (Kodi: 15019003)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (një pjesë) .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në LP 10 kV..

9.

Më 23.05.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009)   prej orës 09:30 deri në orën 13:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burice, Gllamnik, Llapashtine e ulet .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e tri shtyllave te Betonit 12/315 ne Llapashtice

 

Prizren

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 22 05.2017  në NS 35/10 kV Pirana do të shkyçet:

  • Dalja 10  kV Hasi 2 ( Kodi: 30034003) prej orës 10:00deri në ora 14:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

 Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

 

2.

Më 22 05.2017  në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

Dalja 10  kV Gjinoci ( Kodi: 32000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Topliqani, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

 Arsyeja e ndërprerjes : Bartja rrjetit në shtylla të reja te TM dhe pastrim traseje.

3.

Më 23.05.2017 në NS 110/35/10kV Prizren 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podrumi (Kodi: 30000014)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit linjor dhe pastrim i trasesë.

 

 Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

Më 23.05.2017 në NS 35/10kV Prizren III  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Çlirimi i Popullit (Kodi: 30032013)   prej orës 09:00 deri në orën 10:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banka e Re-Komuna, lagja e re (Ini mahalla).

 

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i bazave të siguresave në NS 10/0.4kV Shtëpia e Kulturës.

 

2.

Më 21.05.2017 në NS 110/10kV Prizren 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030prej orës 13:00 deri në orën 14:00 si dhe nga ora 17:00 deri në ora 18:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e Epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e Lëngjeve Novak.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime.

 

 

 Peja

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

 

Mirëmbajtje të planifikuar

 

1.

Më 22 05.2017  në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

Dalja 10  kV Gllareva ( Kodi: 52000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi I dy ndarësve TM dhe pastrimi i linjës 10kV.

Më 22 05.2017  në NS 110/10 kV Istogu do të shkyçet:

Dalja 10 kV Moistiri ( Kodi: 54000001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

 

3.

Më 22 05.2017  në NS 110/10 kV Istogu do të shkyçet:

Dalja 10  kV Vrella ( Kodi: 54000002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Cerrcë,Lubozhdë, Vrellë, Stupe

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

 

4.

 

Më 22 05.2017  në NS 110/10 kV Istogu do të shkyçet:

Dalja 10  kV Onix ( Kodi: 54000003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Durrave Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushe Xhamija, Dobrusha e Mesme, Te Drejtoria, Lubovë – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagja e Re Banje, Banje Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagja, Delibeg .

Arsyeja e shkyçjes: Revizion.

 

 

5.

 

Me 22.05.2017 në NS 110/10 kV Peja 2   do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV 7_2 (Kodi: 51000016) prej ores  11:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:TS 7/1, 7/2, 7/3, 7/4, Xhamia e Kuqe .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim ,Kotrollimi dhe shterngimi I QS dhe QP ne TMRr 10kV.

 

 

6.

Më 22.05.2017 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Shtëpia e Kultures (Kodi:51000018) prej orës 13:00 deri ne ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e kulturës, Jarina, Agro Kukaj, Banesat Standardi 2.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim, kotrollimi dhe shtrëngimi I QS dhe QP në TMRr 10kV.

 

7.

Më 23.05.2017 në NS 110/10kV Deçan  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 5300002)   prej orës 10:00 deri në orën 11:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:. Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani  .

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punim në rrjetin e TU.

 

 

8.

Më 23.05.2017 në NS 110/10kV Deçan  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 5300005)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

 

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i linjës 10kV.

 

9.

Më 23.05.2017 në NS 110/10kV Istogu  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Pompat (Kodi: 54000004)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pompat e ujit dhe Seperacionet: Graniti dhe Loshi.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion

 

10.

Më 23.05.2017 në NS 110/10kV Istogu  do të shkyçet:

Dalja 10

kV FAP (TOP JOY)_(Pasive (Kodi: 54000005)   prej orës 12:00 deri në orën 13:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Top joy.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion

 

11.

Më 23.05.2017 në NS 110/10kV Istogu  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dubrava -Rakoshi (Kodi: 54000006)   prej orës 13:00 deri në orën 14:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez .

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

 

12.

 

Më 23.05.2017 në NS 110/10kV Deçan  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ledinat (Kodi: 53000001)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gramaqeli, Belegu,Baballoqi,Dubrava,Irzniqi,Ledinat,Prokolluku

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim ,Kotrollimi dhe shterngimi I QS dhe QP ne TMRr 10kV.

 

 

Gjakova

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

 

Më 22 05.2017  në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të shkyçet:

  • Dalja 10  kV Cermjani ( Kodi): 80080012)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes : Montimi i ndarësit linjor dhe i TR në TS-Bec (Uka) dhe pastrim trase.

2.

Më 22 05.2017  në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të shkyçet:

Dalja 10  kV Opterusha ( Kodi : 82000010)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë 2.

 

3.

Më 22 05.2017  në NS 35/10 kV Gjakova II do të shkyçet:

Dalja 10  kV Acetileni ( Kodi : 81000001)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Pashë Tepelena, Rr.Armand Pier Pailad, Rr.Bajram Daklani, Rr.Besim Bistrazhini (1 konsumator), Rr.Bujar Syla, Rr. Çamëria, Rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Rr.Edit Durham, Rr.Elton Zherka (një pjesë), Rr.Haki Taha, Rr.Halit Asllani, Rr.Isa Boletini, Rr.Ismail Qemali, rr.Jeronim Derada, Rr.Marie. Shllaku, Rr.Musa Zajmi, Rr.Nënë Tereza, Rr.Qazim Bakalli, Rr.Rruga Tirana, Rr.Sadedin Shehu, Rr.Shaban Gola, Rr.Skënderbeu, Rr.Tefik Çanga, Rr.Xheladin Hana, Rr.Yll Morina.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi I mbrojtjes rele,kyçjës-Çkyjes,si dhe revizion I kthines etj.

 

4.

Më 23.05.2017 në NS 110/10kV Gjakova 2  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 8100005)   prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

 

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndarsit linjor në TS – Doli 3 dhe pastrim trasesë.

 

 

5.

Më 23.05.2017 në NS 35/10kV Xërxa  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ratkoci (Kodi: 82081006)   prej orës 11:00 deri në orën 14:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc, Xërxe (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi I trasesë 1.2 km.

 

 

6.Më 23.05.2017 në NS 35/10kV Malisheva  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dragobili (Kodi: 82082006)   prej orës 12:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazup, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: TS1 Balince-Revizion komplet i TS-it-Pastrimi i TS-it;kontrollimi i vajit te TR-it; ndërrimi i bazave të dëmtuara 10kV;kontrollimi i ndërprerësve TU; ndërrimi I përçueseve të dëmtuar.

 

7.

 Më 23.05.2017 në NS 35/10kV Gjakova II  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Deva (Kodi: 8100003)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Abdurrahim Buza, Rr.Aleksandër Moisiu, Rr.Anton Çeta, Rr.Asim Vokshi, Rr.Avni Rrustemi, Rr.Bashkim Idrizi, Rr.Dëshmorët e Lirisë, Rr.Faik Konica, Rr.Gjergj Fishta, Rr.Ilir Soba, Rr.Isa Grezda, Rr.Kongresi i Manastirit, Rr.Korab Binxhiu (një pjesë), Rr.Lidhja e Prizrenit, Rr.Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Rr.Orize, Rr.Rruga Londra, Rr.Rruga Vashingtoni, Rr.Yket e Erenikut, Rr.Ymer Prizreni,.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele,kyçjes-shkyçjes,si dhe revizion i kthinës.

8.

 

Më 22.05.2017 në NS 35/10kV Gjakova II  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Hyrja kabllovike nr.8 që furnizon Daljet 10kV:

Dalja 10kV Gjakova 3 (Kodi:  81083016 )     dhe

Daljen 10kV Thertorja (Kodi: 81083029 )

prej orës 11:00 deri në orën 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Besim Bistrazhini, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Dëshmorët e Lirisë, Rr.Elena Gjika, Rr.Gjon Bisaku, Rr.Gjon Nikoll Kazazi, Rr.Haki Taha, Rr.Hysni Dobruna (një pjesë), Rr.Ismail Qemali (një pjesë), Rr.Konferenca e Bunjajt, Rr.Konstandin Kristoforidhi, Rr.Lidhja e Prizrenit, Rr.Martin Camaj, Rr.Migjeni (një pjesë), Rr.Mithat Frashëri, Rr.Shaban Polluzha, Rr.Yjet e Erenikut (një pjesë), Rr,Yll Morina dhe Thertorja.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçjes-shkyçjes,si dhe revizion i kthinës, etj..

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

 

Më 26.05.2017 do të shkyqen:NS 10/0.4kV TS 0.4(Kodi: 81000002027) që furnizohen nga Dalja 10kV Qendra (NS 110/10kV Gjakova  2)

Nga ora 08:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:Qarshia e madhe,Rr.Ismail Qemali,

Arsyeja e ndërprerjes: Energjinizimi i ormanave 0,4kV në rrjetin e ri elektrik,per projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi I Rrjetit LOT 7 Gjakova.

 

Ferizaj

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 21 05.2017  në NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:

Dalja 10  kV Nikadini ( Kodi: 40042007)  prej orës 08:00 deri në ora 09:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Rr,Riza Matoshi,Imri Halili Nikadinin,RR-Varoshit,Qiraxhit

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

 

2.

Më 21 05.2017  në NS 110/35/10 kV Bibajdo të shkyçet:

Dalja 10  kV Drejtimi i Qytetit( Kodi: 40000001)  prej orës 08:00 deri në ora 09:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Qyteti (nje pjese), Rr. Rexhep Bislimi, Rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve .

Arsyeja e ndërprerjes : punime nga KOSTT-i

3.

Më 21 05.2017  në NS 35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

Dalja 10  kV Drejtimi i Komogllavës ( Kodi: 40000009)  prej orës 10:00 deri në ora 11:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Rr,Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin,RR-Varoshit, Qiraxhit.

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-i

4.

 

Më 21 05.2017  në NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:

Dalja 10  kV Varoshi ( Kodi: 40042005)  prej orës 10:00 deri në ora 11:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Rakaj dhe bizneset private.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i

 

5.

Më 21 05.2017  në NS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

Transformatori T1 prej orës 06:00 deri në ora 08:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kaçaniku me rrethinë, Shtërrpca me rrethinë, Rr.Deshmoret e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (një pjesë), Rruga Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Qerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi, TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit, Rr Epopeja e Jezercit,

Rr.12.Qershori (nje pjese), rr.Deshmoret e Kombit (nje pjese), rr.Skenderbeu, rr.Sejdi Sejdiu, Ferizaji një pjesë,Talinovci I, Muhaxherëve,Sazlia,Papaz,Pojata,Rahovica,Softaj,Fusha e Madhe, Rr.”Prizrenit”,Saraishta,Lloshkobare,Llojza,Kosinë,Slivova,Dremjak dhe dhe bizniset private, Fe-Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci  I Jerlive,Muhovci,Prelezi I Jerlive dhe I Muhagjerëve dhe Bizniset private, Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK., Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja, Fitorja dhe Fabrika e bukës, fabrika e gypave, Rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi, Barakat, Rr. Enver Topalli,Deshmoret e Kombit, Regjep Bislimi, Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizniset private, Manastirc,Nerodime e ulët dhe e epërme,Balaj,Jezerc dhe bizniset private, Doganaj,Zaskok,Pleshina e ulët dhe e epërme,Dubravë, Fabrika e ujit pleshinë, Varoshi,Gërlica,Rakaj dhe bizniset private,Rr.Riza Matoshi,Imri Halili,nikadini,rruga e Varoshit-Çiragjitë, FVF Projecting, Vegeltorja,

 

Arsyeja e shkyçjes: Punime nga KOSTT-i

 

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

 

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 22 05.2017  në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10  kV Fshatrat-Voskopojë ( Kodi: 40043001)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj – Soponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndërrimi i shtyllave të TM në degëzimin Tushaj.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

 

Më 22 05.2017  në NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:

Dalja 10  kV Gaçka ( Kodi: 40042002)  prej orës 10:00 deri në ora 12:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizneset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i TS 10/0.4kV Kulla.

 

 

Gjilan

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

 

Më 22.05.2017 në NS 35/10kV Kllokoti  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Sllatina (Kodi: 61065002)   prej orës 08:15 deri në orën 10:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Terstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatine, Sllatine e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë, Pozhoran (një pjesë) .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim, ndërrim i izolatorëve 10kV.

 

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 22 05.2017  në NS 35/10 kV Gjilan I do të shkyçet:

Dalja 10  kV Uglari ( Kodi: 60060016)  prej orës 11:00 deri në ora 15:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxht, Sllubica, Kokaj .

Arsyeja e shkyçjes: Ndrrimi i shtyllave  të TL,dhe pastrim traseve.

 

2.

Më 23.05.2017 në NS 35/10kV Gjilan III  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi: 60062002)   prej orës 11:00 deri në orën 15:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prelepnica ( Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera), T.S. Privat Kmetovac (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor – Zeleni vrh,  Kmetovce, Prelepnica, Kosaca I  Silova – Muhaxheri

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi I shtyllavete TL,dhe pastrim trasave

 

Mitrovica

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

 

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 22 05.2017  në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10  kV Turiqevci ( Kodi: 74000006)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00.      

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica, Kokaj .

 

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më: 22,23,24,25,26,27.05.2017 do të shkyçen: NS 10/0.4kV 2Maj Nr.1(Kodi: 73000006030)  dhe NS 10/0.4kV 2Maji Nr.2 (Kodi: 73000006035) që furnizohen nga Dalja 10kV Ekstra (NS 110/10kV Vushtrria 2)

Nga ora 09:00 deri në orën 11:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Te Sharrat, 2Maji,Rashicët- një pjesë, Beliqët.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave si dhe  vendosja e  konzollave.

 

 

Fotolajm

“Kulturë boksi” përpara Ministrisë së Kulturës në Prishtinë /FOTO
Foto, aparati për matjen e fuqisë së goditjes përpara Ministrisë së Kulturës në Prishtinë /lajmi.net ?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO
 

Lojëra

  • Play Stealth Sniper
  • Play Supercar Showdown
  • Play Urban Basketball
  • Play iStunt 2