Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës këtë të shtunë – Lajmi.net
Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës këtë të shtunë
Autori: Lajmi.net EkonomiLajme 16:49, 20 July 2017
KEDS, ka njoftuar se me 22 korrik në mënyrë të planifikuar për shkak të punimeve do të ndalët rryma në disa lokacione të Kosovës.

Ndalesat e energjisë do të jenë në disa lokacione, nga një orë e në disa lokacione, në disa do të zgjasin nga tri.

Më poshtë mund të shihni zonat që nuk do të kenë rrymë dhe arsyen e ndaljes:

Ferizaj

Më 22.07.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërkrehet:

Dalja 10kV Bablaku (Kodi: 41000001)  prej orës 13:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kojskë, Rubovc, Tërrn, Bablak, Surqinë, Mirash, Cërnillë dhe konsumatorët komercialë të kësaj daljeje 10kV.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i degës Kojskë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 22.07.2017 dhe  23.07.2017 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komogllava (Kodi: 40000009)  prej orës 14:00 deri në orën 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e Gerlicës, Betoni Nika, shkolla e vjetër Komogllavë, Eskavatori, Komogllava, gurëthyesi Dani, HiB Petroll, Burimi Company, restoranti Bern, Linda ShPK, mulliri Xhema Gërlicë etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i  përhershëm i LP 10kV.

Gjilan

Më  22.07.2017 në NS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Te FSK-ja qe furnizohet nga dalja 10 kV Parku i makinave (Kodi:60062011005)  nga ora  10:00 deri në orën  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fabrika e bllokave, fabrika e birrës, seperacioni Tali, Fama Petrol, Ismet Canaj, Borovcet dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e objektit të bibliotekës sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

Më 22.07.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007)  prej orës 08:00-12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqan, Sllapuzhan,  Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërimi i shtyllave të vjetra të tensionit të mesëm, bartja e përçuesve në shtylla të reja të  tensionit të mesëm, lokacioni fshati Sllapuzhan dhe Peqan.

Më 22.07.2017 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Pirana (Kodi: 300340)  prej orës 10:00-12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding, Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit, Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Sep. “10Maji”, Sep. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Sep. “Arbëria”, Sep. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja e ndërprerjes: Detektimi i prishjes në kabllin nëntokësor 35 kV.

Mitrovicë

Me 22.07.2017 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor(73000004) prej orës 10:00 deri ne orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: evitimi i vërejtjes nr. 429 dhe revizionimit në LP 10 kV Stacioni Hekurudhor.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 22.07.2017 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011)  prej orës 09:00-14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Përmiresimi i vërejtjës nr.998.

Më 22.07.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006)  prej orës 09:00-14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i ulte, Aqarevë .

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave 9m betoni dhe kabull ABC.

Prishtinë

Më 22.07.2017 në NS   TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të këtë ndërprerje totale prej orës 22:00- 22:10.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla e LLapushnikut, Kleqka e re, Shtrubullova, Zabel i Ulët, Zabeli te shkolla, Vukovci, Llapushniku Gashet, Poterk, Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë), A19 Kosmonte Foods, Parku I, Parku II, A02 Plastika.

Arsyeja e ndërprerjes: ndryshim i furnizimit me energji e te NS 35/10 kV Parku i biznesit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 22.07.2017 dhe 23.07.2017 në NS   TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

LP 10 kV j11 Kodra e trimave 11 (Kodi 13000005)   prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave (një pjesë) dhe Nexhmi Llumnica.

Arsyeja e ndërprerjes: shtrirjen e kabllit XHE 49-A  1×150/25mm2, 20kV që e ka lyp KEDS-i urgjent.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 22.07.2017 në NS   TS 35/10 kV Parku I Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 Kv Llapushniku (Kodi 16023003)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla e LLapushnikut dhe Kleçka e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i rrjetit nga shtyllat e vjetra në shtylla të reja./Lajmi.net/

 

Fotolajm

Rozana Radi provokon nga pasqyra, shfaq gjoksin më shumë se ç’duhet
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO