Këto janë vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës – Lajmi.net
Këto janë vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës
Autori: Lajmi.net EkonomiLajme 16:57, 11 May 2017
KEDS nëpërmjet një komunikate për media ka njoftuar për vendet që do të kenë reduktime të energjisë elektrike më 13 ma.

Komunikata nga KEDS:

Peja

Më 13.05.2017 në NS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Prapaqani-Barani(Kodi:53000002)  prej orës 10:00-12:00  dhe nga 14:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i madh, Vranoci i vogel, Barani i ulet, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani  .

Arsyeja e nderprerjes: Ngritja e shtyllave të betonit.

2.

Më 13.05.2017 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Zahaqi(Kodi:51000010)  prej orës 09:00-12:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Arsyeja e nderprerjes: Ngritja e shtyllave të betonit.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 13.05.2017 në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

·         Trafnsformatori T1 (Kodi:520)  prej orës 06:00-10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavc,Gjurgjevik i vogel, Kernic, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov, Rudica, Pograxh, Qupev, Jellovc, Resnik, Jashanica, pompa bezines Gjemajl Myrtaj, Klinë, Dresnik, Dollc, Gremnikë, Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla, Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku,Dushi,Sferka,Perqeva,Rastoka,Kpuzi,Qeskova, Lagja Simoni,sheshi nëna Terezë,Sheshi Faruk Elezi,Rr.Abedin Rexha, Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe  Sferkë.

Arsyeja e nderprerjes: Ngritja e shtyllave të betonit.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 13.05.2017 dhe 14.05.2017 në NS 35/10 kV Magure do të shkyçet :

·         Dalja 10 kV Drenica(41048001) prej orës 09:00-12:00 dhe 15:00-18:00.

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.

Arsyeja e nderprerjes: Punime ne rrjet.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Me 13.05.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet :

·         Dalja 10 kV Gadime(40000013) prej orës 12:30 -15:30.

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Babushi I Muhaxherëve,Gadime e Ulët,Gadime e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje

2.

Me 13.05.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet :

·         Dalja 10 kV Baza e asfaltit (41000005) prej orës 10:00 -12:00.

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Topliqani, Gracka e vogel, Gracka e vjeter,si dhe konsumatoret komercial te ksaj dalje 10kV.

Arsyeja e nderprerjes: vendosja  e  konzolles 10kV dhe e shkarkuesve te mbitensionit ne shtyllen 10kV afer Qendres per trafikim.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji I do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi i bankes(40040001)prej ores 08:00 -10:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: : Rr.Deshmoret e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (nje pjese).

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

2.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji I do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi i Emin Duraku(40040002)prej ores 22:00 -00:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Rruga Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Qerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

3.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji I do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi i Sherreteve(40040003)prej ores 20:00 -22:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit, Rr Epopeja e Jezercit.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

4.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji I do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemase (40040004)prej ores 10:00 -12:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Rr.12.Qershori (nje pjese), rr.Deshmoret e Kombit (nje pjese), rr.Skenderbeu, rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

5.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (40041001)prej ores 22:00 -00:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Ferizaji një pjesë,Talinovci I Muhaxherëve,Sazlia,Papaz,Pojata,Rahovica,Softaj,Fusha e Madhe.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

6.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (40041002)prej ores 08:00 -10:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Rr.”Prizrenit “,Saraishta,Lloshkobare,Llojza,Kosinë,Slivova,Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

7.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Kosovapetrolli(40041003)prej ores 12:00 -14:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci  I Jerlive,Muhovci,Prelezi I Jerlive dhe I Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

8.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Kosovatransi (40041004)prej ores 10:00 -12:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

9.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet :

Dalja 10 kV TMK (40041005)prej ores 22:00 -00:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

10.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Fabrika e gypave 2 (40041008)prej ores 22:00 -00:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: fabrika e gypave

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

11.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Fabrika e gypave 4 (40041010)prej ores 22:00 -00:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: fabrika e gypave

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

12.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Ujevara (40041011)prej ores 16:00 -18:00

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Barakat.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it.

13.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet :

Dalja 10 kV Gaçkës(40042002)prej ores 18:00 -20:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Musovit , Greme , Gaçka, Semaja , Burrniku, Bajnica,Kashtanjeva,Prushaj,Sllatina e Lepencit. TS-Afrim Tafa-Baic (fabrika e ujit), TS-Gurthysi 7 Shtatori-Isa Vishi

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

14.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet :

Dalja 10 kV Jezerci(40042003)prej ores 16:00 -18:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Manastirc, Nerodime e ulët dhe e epërme, Balaj,Jezerc dhe bizniset private.                                                                       

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

15.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet :

Dalja 10 kV Doganaj(40042004)prej ores 168:00 -20:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Doganaj, Zaskok, Pleshina e ulët dhe e epërme,Dubravë, Fabrika e ujit Pleshine                                                                                    

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

16.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet :

Dalja 10 kV Varoshi(40042005)prej ores 12:00 -14:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Varoshi, Gërlica,Komogllava,Rakaj dhe bizniset private

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

17.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet :

Dalja 10 kV Nikadini(40042007)prej ores 12:00 -14:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Rr,Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin,RR-Varoshit, Qiraxhit

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

18.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Kaqaniku do të shkyçet :

Dalja 10 kV Fshatrat-Voskopoja(40043001)prej ores 20:00 -22:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Voskopoja, Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj – Soponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

19.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Kaqaniku do të shkyçet :

Dalja 10 kV Bobi(40043002)prej ores 20:00 -22:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.                                                                                              

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

20.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Kaqaniku do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtimi 630(40043003)prej ores 18:00 -20:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Lagjja Dushkaja, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobuseve, Sheshi Ismajl Raka qender, P-8.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

21.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Kaqaniku do të shkyçet :

Dalja 10 kV Pyllatria(40043004)prej ores 16:00 -18:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re. 

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

22.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Kaqaniku do të shkyçet :

Dalja 10 kV Qyteti(40043005)prej ores 18:00 -20:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: rr. Emin Duraku, rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, Teqja, Policia dhe Kuvendi Komunal.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

23.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Kaqaniku do të shkyçet :

Dalja 10 kV Kaqaniku i vjetër (40043007)prej ores 14:00 -16:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

24.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Shterpca do të shkyçet :

Dalja 10 kV Shterpca 1 (40044001)prej ores 20:00 -22:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Një pjesë e qyetit -Komuna, Ambulanta, Shtepia e mallrave.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

25.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Shterpca do të shkyçet :

Dalja 10 kV Shterpca 2 (40044002)prej ores 08:00 -10:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Qendra e Shterpces

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

26.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Shterpca do të shkyçet :

Dalja 10 kV Breza (40044003)prej ores 14:00 -16:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

27.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Shterpca do të shkyçet :

Dalja 10 kV Gotovusha(40044005)prej ores 14:00 -16:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod .

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

28.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Shterpca do të shkyçet :

Dalja 10 kV Molika(40044007)prej ores 08:00 -10:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika .

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

29.

Me  13.05.2017 në NS 35/10 kV Shterpca do të shkyçet :

Dalja 10 kV Pilana (40044008)prej ores 12:00 -14:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Pilana, Farma, Gllogu.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

30.

Me  12.05.2017 dhe 13.05.2017 në NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të shkyçet :

Transformatori T3 prej  ores 05:00 -09:00.

 

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Qyteti (nje pjese), Rr. Rexhep Bislimi, Rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve, Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari, Rr. Rexhep Bislimi, Rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, Rr. e Varoshit, Kisha Katolike, Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e nderprerjes: Punime te Kostt-it

Prishtina

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 13.05.2017 në NS 35/10 kV Drenasi   do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Vasileva (Kodi:16021006)    prej  orës 10:00 – 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Pokleku,Vasileva,Sefë Hasi-Ferma e lopëve,Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi I trases ne Lp 10 kV.

2.

Më 13.05.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Nr.23 Hotel Iliria (Kodi:11000006)  prej orës 08:30 deri në orën 12:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. 4 Llullat, Afer Ilirise, Rr. Gustav Majer, Hotel Ilira

Arsyeja e nderprerjes: Punimi i kokave kabllovike ne TS Gustav Majer 1.

3.

Më 13.05.2017 në NS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Plemetini (Kodi:15019003)  prej orës 11:00-15:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) . 

Arsyeja e nderprerjes: transferimin e Tr. 250kVA.

4.

Më 15.05.2017 në NS 35/10 kV Parku i biznesit  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Llapushniku  (Kodi:16023003)    prej  orës 11:00 – 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re .

Arsyeja e nderprerjes: montim-demontim i shtyllave 10 kV.

5.

Më 13.05.2017 në NS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Llazareva(Kodi:15019005)  prej orës 11:00-15:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja e nderprerjes: Energjizim i Tr-it 250 kVA te ri ne Stanovc.

Mitrovica

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 13.05.2017 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kabllat  (Kodi: 73000001)   prej orës 09:00 -14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparimi I trafostacionit

2.

Me  13.05.2017  në  TS 35/10 kV  Shupkovc  do të shkyçet : 

·         Dalja 10 kV Kçiqi  (Kodi:71074002)    nga ora  10:00 -15:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesinë : Kqiqi , Shupkovci , Zasellë, Smrekonica .

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja bëhet me qëllim të permisimit të rrjetit 10 kV në LP Kçiqi.

Fjalët kyçe: KEDS, plani, Rryma

Fotolajm

“Kulturë boksi” përpara Ministrisë së Kulturës në Prishtinë /FOTO
Foto, aparati për matjen e fuqisë së goditjes përpara Ministrisë së Kulturës në Prishtinë /lajmi.net ?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO
 

Lojëra

  • Play Rock Wheels
  • Play iStunt 2
  • Play Berry Rush
  • Play Bow Master