Ja si mund ta kuptoni se dikush ju ka bërë “block” në Facebook – Lajmi.net
Ja si mund ta kuptoni se dikush ju ka bërë “block” në Facebook
Autori: Lajmi.net Auto & TekTeknologji 21:30, 30 November 2017
Kur dikush të bën block në Facebook atëherë nuk je më në gjendje të shikosh më profilin e këtij personi, t’i dërgosh mesazhe në Messenger apo t’i komentosh postimeve të tij.

Gjithashtu nuk mund të shikosh komentet e këtyre personave në profilet e miqve tuaj të përbashkët.

Por shpeshherë është shumë e vështirë për ne që të kuptojmë nëse na është bërë block apo thjesht kanë çaktivizuar profilin e tyre.

Gjëja më e thjeshtë për të bërë është të kërkojmë emrin e personit dhe nëse nuk shfaqet në kutinë e rezultate, kjo është e dhëna e parë që me siguri je bllokuar.

Një mënyrë të tjetër për të konfirmuar block-un është të shikosh në listën e miqve të një shoku të përbashkët. Nëse ndodh që gjeni të dhëna të këtij personi atje, kjo konfirmon që ju kanë bllokuar dhe jo që personi të ketë fshirë llogarinë.

Fjalët kyçe: Bllok, Facebook

Fotolajm

‘’Në makinë, ka njerëz që nuk do të takohen kurrë më!’’
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO
 

Lojëra

  • Play Supercar Showdown
  • Play Stealth Sniper
  • Play Bow Master
  • Play Urban Basketball