Disa institucione nuk do të kenë rrymë për 20 minuta të shtunën – Lajmi.net
Disa institucione nuk do të kenë rrymë për 20 minuta të shtunën
Autori: Lajmi.net EkonomiLajme 17:23, 11 January 2018
KEDS ka bërë të ditur se do të ketë punime në disa vende në Prishtinë, andaj do të ketë ndërprerje të energjisë për aq kohë sa do të zgjasin punimet.

KEDS ka njoftuar se të më 13.01.2018 do të ndërkrehet: TS 35/10 kV Prishtina III do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 10:10  dhe prej orës 13:00 deri në ora13:10.

Gjatë kësaj kohe  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i Parlamentit, Kryeministria, ish- objekti i Rilindjes (Qeveria), Qytetza Pejton, Ulpiana, Fakulteti Fizolofik, Dardania, Hotel Grandi , Termokosi dhe PTK Vala.

Njoftimi plotë i KEDS:

Prishtinë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.01.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës  09:00-12:00 dhe prej ores 14:00-17:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.
Më 13.01.2018 në TS 110/35//10 kV Prishtina 1 (Kodi: 100000) do të ketë ndërprerje të Transformatorit -1  prej orës 10:00 deri në ora 13:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rekalitë, Komuna objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, prroni i njelmët, mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI, Ambasada Amerikane, Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec, PTK, Eulex-i, Aragoniti, Fakulteti i Bujqësisë, Lagjja Kalabria, Ministria e FSK-së, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku, KFOR-I Hungarez, Spitali Medikus,Tregu me Shumicë, Betonjerka, Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemrës EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

2.

Më 13.01.2018 në TS 110/35//10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         TS 35/10 kV Prishtina III( Kodi:100110) do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 10:10  dhe prej orës 13:00 deri në ora13:10.

Gjatë kësaj kohe  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i Parlamentit, Kryeministria, ish- objekti i Rilindjes (Qeveria), Qytetza Pejton, Ulpiana, Fakulteti Fizolofik, Dardania, Hotel Grandi , Termokosi dhe PTK Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

3.

Më 13.01.2018 në TS 110/35//10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         TS 35/10 kV Besia (Kodi:100130)  prej orës 10:00 deri në ora 10:10 dhe prej orës 13:00 deri në ora 13:10.

 

Gjatë kësaj kohe  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovci-1 (te Villa Natyra Verbovcët,  Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK-së në Vranidoll, Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjera private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovci Zuqollët.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

4.

Më 13.01.2018 në TS 110/35//10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         TS 35/0.4 kV NTPM Tehnnology Mabetex Group (Kodi:100150) prej orës 10:00 deri në ora 10:10  dhe prej orës 13:00 deri në ora13:10.

 

Gjatë kësaj kohe  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: NTPM Tehnnology Mabetex Group.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

5.

Më 13.01.2018 në TS 110/35//10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         TS 35/0.4 kV Europlast-Apollonia(Kodi:100160)  prej orës 13:00deri në ora 13:10  dhe prej orës 16:00 deri në ora 16:10.

Gjatë kësaj kohe  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Europlast dhe Apollonia.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

6.

Më 13.01.2018 në TS 110/35//10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         TS 35/10 kV Prishtina II do të ketë ndërprerje totale prej orës 13:00deri në ora 13:10  dhe prej orës 16:00 deri në ora 16:10.

Në këto intervale kohor pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Veterniku, Spitali, Lagjja Emshiri dhe Drejtoria e Batllavës.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

7.

Më 13.01.2018 në TS 110/35//10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         TS 35/10 kV Fushë- Kosova (Kodi 100120) do të ketë ndërprerje prej orës 13:00 deri në ora 13:10  dhe prej orës 16:00 deri në ora16:10.

Gjatë kësaj kohe  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesëe Fushë-Kosovës, Bresja, Uglari, Pompat e Ujësjellësit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova dhe Mulliri Fushë- Kosovë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

8.

Më 13.01.2018 në TS 110/35//10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         TS 35/10 kV Badovci (kodi:100140)do të ketë ndërprerje totale prej orës 13:00 deri në ora 13:10  dhe prej orës 16:00 deri në ora 16:10.

Gjatë kësaj kohe  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Vitia e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Janjeva,Shashkovci, Akllapi, Terbuvci Gushterica e Epërme Shushica, Minierat Kishnicë, Graqanica , Metaliku-Janjevë dhe Iber-Lepenci.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

9.

Më 13.01.2018 në NS 220/35/10 [kV] Podujeve do të nderprehet:

·         Dalja 10 kV Ballovci  (Kodi: 14000008) prej orës 11:00 deri në ora13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkishi, Lladofc, Sveqël, Dumosh, Shajkovc, Surdulli, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne Projkertin Rekonstruimi i RRTU-se në TS Konsumatorët- Sfeqël, Energjizimi i NS 10/0.4 kV  Konsumatorët-Sfeqël.

10.

Me dt. 13.01.2018 në NS 35/10 kV Drenas  do të nderprehet:

·         Dalja 10 kV Gllobari  (Kodi: 16021008) prej orës 11:00 deri në ora14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimin e transformatorit   të  mbingarkuar nga 160KVA  në 250KVA.

 

11.

Më 12.01.2018 në NS 35/10 kV Mazgit  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qyteti(Obiliqi)  (Kodi: 15019001) prej orës 11:00 deri në ora 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mazgit te tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakultetin e Gazetarisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Deballancit në SM-së.

12.

Më 14.01.2018 në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do te ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Udhekryqi kabllovik (Kodi:10012002)  prej orës 09:00 deri në ora 10:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do   të  mbesin: Ana e djathtë e qytetit të Fushë-Kosovës.

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i toroidareve.

13.

Më 14.01.2018 në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do te ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fushë-Kosova 2 (Kodi:10012005)  prej orës10:00 deri në ora 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten : Pjesen te tregu, Uglarin komplet, një pjesë të Fushe Kosoves ana e djathtë deri te TS Çeku .

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i toroidareve.

 

 

 

14.

 

Më 14.01.2018 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova do te ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Thertorja F.K(Kodi:10012010)  prej orës12:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten : Sole Kosova, Aulona. IMF Kosova, Migrosi

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i toroidareve.

 

 

15.

Më 14.01.2018 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova do te ndërprehet

·         Dalja 10 kV Fabrika e Ushqimit te kafshve(Kodi:15018011)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten : Fabrika e ushqimit te kafshëve

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i toroidareve.

16.

 

Më 14.01.2018 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova do te ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Mulliri (Kodi:10012012)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten : Mulliri Fushe Kosove

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i toroidareve.

17.

 

Më 14.01.2018 në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do te ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bresje (Kodi:10012004)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten : Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje .

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i toroidareve.

 

Prizren

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.01.2018 në NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Podrumi (Kodi: 30000014) prej orës  11:00 deri në ora15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zymi. 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.01.2018 në NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Gjinoci (Kodi: 32000003) prej orës  09:00 deri në ora13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhdë, Grejkoc dhe Gelaca; bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin ,,Zgjerim i rrjetit 2017 ”  Lot 10.

2.

Më 13.01.2018 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të ndërprehet:

·         TS 10/0.4 kV Hysen Rexhepi (Kodi: 30033010007) prej orës  10:00deri në ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Konsumatorët që furnizohen nga ky TS.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma EKO – ING.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

 

Më 13.01.2018 në NS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës  10:30 deri në ora11:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Mogillë, Kabash, Rafshina, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e buhollcit dhe termometrit në releun RET 630 si dhe testimi i tyre.

 

2.

Më 13.01.2018 në NS 35/10kV Rrafshina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Germova (Kodi: 61067003) prej orës  12:00 deri në ora13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gërmovë, Germovë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshicë Kulla dhe Vërban.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e buhollcit dhe termometrit në releun RET 630 si dhe testimi i tyre.

 

3.

Më 13.01.2018 në NS 35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV- Dalja e 5 (Kodi: 60060005) prej orës  11:00 deri në ora14:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zyrat e KEDS-it, Tregu i Gjelbërt, Shtëpia e mallrave dhe Bazeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TMRr-ve.

4.

Më 13.01.2018 në NS 35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV- Dalja  e 9 (Kodi: 60060019) prej orës  12:30 deri në ora15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bojanina, Plisat, Te Simpo, NewCo Çeliku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TMRr-ve

Ferizaj

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.01.2018 në NS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës  08:00-11:00 dhe prej ores 14:00-17:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushtica e Ulët, Resinoci Baincë, Shala dhe  Krojmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimini i shtyllave, konzollave, përçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të TM  në projektin Llot 19.

Gjakovë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

Më 15.01.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ereniku (Kodi:80080009) prej orës  12:00 deri në ora13:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerimi, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi I  Transformatorit tiroidal 50/1A, shqyrtimi I mbrojtjes rele.

 

2.

Më 15.01.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dalja 11 (Kodi:80080006) prej orës  10:30 deri në ora12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jatex

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i  Transformatorit tiroidal 50/1A, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

Pejë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.01.2018 në NS 35/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Rugova (Kodi:50051006) prej orës  10:00 deri në ora14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2 dhe  Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i  shtyllave të thyera në RrTL dhe pastrim trasesë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

Më 12.01.2018 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

·         TS 10/0.4 kV Kafja e Brahes  (Kodi:50000004007) prej orës  09:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë e Vitomiricës.

Arsyeja e ndërprerjes:  Shtrirje e përçuesit dhe e kabllove.

Fotolajm

Rita, Dua dhe Era.
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO