MOMENTE TE BUKURA

19

 

Une jam piktor shqiptar që jetoj në Linz të Austrisë. Nga 22 tetori është hapur ekspozita ime personale e dyta me radh në kryeqytetin austriak, Vjenë. Ekspozita mban titullin “Momente të bukura” dhe  është e hapur deri  me 15 janar 2016. GAZMEND FREITAG

Kunstplatz 2015
Kunstplatz 2015

239

Gazmend Freitag, Ursula Pfeiffer
Gazmend Freitag, Ursula Pfeiffer

134

Adresa:

SVA
Kunstplatz in der Kundenzone

1051 Wien, Wiedner Hauptstraße 84-86

http://svagw.at/portal27/portal/svaportal/content/contentWindow?contentid=10007.758336&action=2&viewmode=content

 

http://www.gazmendfreitag.net/presse/

 

 

Fjalë kyçe:

SQARIM!

Shkrimet në blogun e lajmi.net janë shkrime të përdoruesve të ndryshëm, të mundësuara nga lajmi.net. Shkrimet që i lexoni në blog nuk paraqesin qëndrimin e redaksisë së lajmi.net. Nëse një shkrim mendoni se ka përmbajtje që është e papërshtatshme në çfarëdoformë, klikoni butonin raporto apo na shkruani në info@lajmi.net.

Raporto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *