Lëshohen në funksion semaforat e Vushtrrisë

12036366_10204747283465918_6819102115815925523_n

Foto: Narcis Drevinja PHOTOGRAPHY
Vushtrria tani e tutje do të këtë rrugë me semafora, e tëra kjo pasi që është bërë lëshimi në funksion i semaforëve të parë të këtij qyteti.

Pas insistimeve të vazhdueshme të Komunës së Vushtrrisë, Ministria e Infrastrukturës ka bërë vendosjen e semaforëve në udhëkryqin që lidh rrugën 2 maji me pjesën e qytetit dhe magjistralen. Një hap i tillë është mirëpritur nga qytetarët, sepse ky udhëkryq është mjaft i frekuentuar.

 

SQARIM!

Shkrimet në blogun e lajmi.net janë shkrime të përdoruesve të ndryshëm, të mundësuara nga lajmi.net. Shkrimet që i lexoni në blog nuk paraqesin qëndrimin e redaksisë së lajmi.net. Nëse një shkrim mendoni se ka përmbajtje që është e papërshtatshme në çfarëdoformë, klikoni butonin raporto apo na shkruani në info@lajmi.net.

Raporto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *