LDK në Shtime kremton 26 vjetorin e themelimit të saj dhe vendosjen në zyra të reja

12434585_10204541999064725_892443289_n

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS – DEGA NË SHTIME

Sot, Lidhja Demokratike e Kosovës dega në Shtime mbajti mbledhje për nder të 26 vjetorit të themelimit të kësaj partie si dhe bëri përurimin e zyreve të reja Të pranishëm ishin edhe një ekip nga selia qendrore, si: Lutfi Zharku – Minister I transportit dhe Blerim Grainca – Deputet I Kuvendit të Kosovës.

Hapjen e këtij tubimi e beri kryetari I LDK-ës dega në shtime Selim Shabani, I cili tha se LDK-ja u krijua në rrethana shumë të vështira nën një sistem të ashpër komunist nga ish lideri I kësaj partie Dr. Ibrahim Rugova, në ato kohë që çdo përpjekje për avansimin e popullit shiqptar si dhe përpjekjet për lirin e vendit kushtonte me jetë! Sot e asaj dite kjo parti mbetet lidere në Kosovë dhe se çdo ditë e më shume po bëjmë përpjekje që të avansohemi. Sa I përket LDK-ës në Shtime ka shenja të mira në rritjen e besushmëris së qytetarëve ndaj nesh. Me zgjedhjen e kryesise se re ka ardh një energji positive dhe se kemi një unitet të përbashket, gjë që do të shpjer në avansimin e kësaj partie. Vendosja e Kryesisë në një seli të re, në një vend më afër qendrës së qytetit do të shërbej si nxitje dhe letësim për qytetarët që të jenë sa më afër nesh.

Minisitri I infrastrukturës nga radhët e LDK-ës Prof.Dr Lutfi Zharku nga selia qendrore e kësaj partie kishte ardhur me një qellim të vetëm që të ju tregoj kryesisë së Shtimes dhe gjithë qytetarëve të kësaj komune se e kanë përkrahjen e plotë nga niveli qendror dhe nga kryeminstri. Ndër të tjerash ai tha se: Komuna e Shtimes si një qytet transit do të ketë vëmendje më të madhe gjatë kësaj kohe të qeverisjes së LDK-ës dhe se energjia e tyre do fokusohet në avansimin e kësaj partie në këtë qytet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *