Banka që mban sekretin 209 vjet!

url

Banka private zvicerane “Pict” per herë të parë në 209 vjet të ekzistencës së saj, botoi një raport mbi veprimtarinë e saj.

Banka zbuloi se ajo kishte një fitim prej 203 milion franga (168 milionë Euro) në gjashtë muajt e parë të këtij viti.

Të ardhurat e raportuara për gjashtë muajt e parë jane 975 milione franga zvicerane, thuhet në deklaratë, duke shtuar se bankat ardhurat operative arriten në 247,2 milione franga.

Publikimi i parë i rezultateve të Bankës rrjedhin nga ndryshimet në strukturën e bankës, e cila është e drejtuar tani nga një kompani e financave – Grupi Pict dhe ka për të nxjerrë një raport mbi rrjedhën e biznesit te saj.

Banka Pict në vitin 2010 ishte e dhjeta në listën e bankave kryesore private në botë. Pict Group, me qendër në Gjenevë, ka 3.500 të punësuar në 17 vende.

Blogu është hapësirë ku bëhen shkrime nga vizitorët e lajmi.net. Edhe ju mund të bëni një shkrim të tillë.

SQARIM!

Shkrimet në blogun e lajmi.net janë shkrime të përdoruesve të ndryshëm, të mundësuara nga lajmi.net. Shkrimet që i lexoni në blog nuk paraqesin qëndrimin e redaksisë së lajmi.net. Nëse një shkrim mendoni se ka përmbajtje që është e papërshtatshme në çfarëdoformë, klikoni butonin raporto apo na shkruani në info@lajmi.net.

Raporto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *