Vlora Konushevci

Shoqe shoqe, kallamoqe

E keni vënë re se si çdo fundvit ngërthen në vete një lloj nostalgjie për vitin plak por edhe një lloj entuziazmi për vitin që po vjen, dhe këto dy emocione sikur garojnë fuqishëm me njëra tjetrën brenda nesh për…

Lexo artikullin