Leonita_Mullabazi

Shqiptarët dhe racizmi

“Ne nuk jemi racistë,” thonë ballëlartë popullësia gjithë-ngjyrëdashëse e Shqipërisë, teksa shohin filmin e tyre të preferuar me afrikanë-amerikanë. “Kishim një të ftuar aziatik, sa shumë na pëlqen shkëmbimi i kulturës mes popujve të ndryshëm,” përsërisin gjithë krenari ata. Kur…

Lexo artikullin