isufkoci

Kosova dhe UNESCO

12027240_939615192775507_1538410512989518685_o

Pozita gjeografike e favorshme dhe urë lidhëse në mes lindjes dhe perëndimit në periudha të ndryshme urë ndarëse në mes perandorive, sot me punë dhe përkushtim maksimal mundohet të jetë urë lidhëse në mes shtetesh. Duke qenë në këtë pozitë…

Lexo artikullin