Altin Gashi

Author at lajmi.net/ personal wordpress

Vetmia në hijen e errët

11

Ditë e ftohtë me shi , diku edhe me fluska bore. – Shiu ec  verdallë rrugëve te këtij vendi  te shkretë.  Askush nuk lëviz. Të vije nje dyshim se të gjithë kanë ikur dhe askush nuk është këtu.Perballë kësaj dritarje…

Lexo artikullin